Årsmöte

Det var årsmöte på golfklubben. Majoren hade lämnat in en motion. Han ville ha ett årsmötesbeslut på att vår klubb inte tillåter långa putters på banan. Styrelsen beslutade att inte ta upp motionen för behandling med hänvisning till att det förväntas en regeländring 2014.
 
Hur som helst lät sig inte majoren nöja med detta. Han begärde ordet vid punkten övriga frågor.
 
Nu var det inte så länge sedan majoren drabbades av en lindrig hjärtinfarkt strax efter att ha sett Stellan pröva en längre putter och hamnat i diskussion med honom om detta. Ingen vet med säkerhet om det var den incidenten som utlöste infarkten, men den allmänna meningen är att Stellan nästan hade ihjäl majoren.
 
Därför höll hela församlingen andan. Medicinskt kunniga medlemmar satt beredda. Stellan knappade in 112 på sin mobil.
 
Majoren reste sig upp, fick mikrofonen och knackade på den så att det ekade i hela lokalen. Sedan blåste han i den också för säkerhets skull. Dessutom vrålade han: "Hörs jag?" så att vandringspokalen för Levi Olssons minne skakade ner från sin hylla.
 
"För övrigt anser jag," sa han sen med darr på sin mäktiga stämma, "att alla långa putters ska kapas av och göras om till barnklubbor. Tack för ordet."
 
Jag tror inte att någon hörde vad han sa. Och det var kanske lika bra det. Alla var bara nöjda med att majoren kunde sätta sig ner och inte rasade ihop kippande efter andan.
 
Det var det årsmötet.
 
 

Kommentarer
Postat av: Rut Ester

Härligt med människor som vet vad de vill! Fram för fler barnklubbor!

2012-12-05 @ 20:47:14
URL: http://rutester.blogg.se
Postat av: Frank Göllner

Starkt av majoren.

Svar: Han är tydlig med sina åsikter, den gode majoren.
golfidioten.blogg.se

2012-12-05 @ 21:30:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0